keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Huastattelusarja

Valmistelen parhaillaan Viherpesua-blogiin kirjoitussarjaa, jonka jokaiseen osaan haastattelen asiantuntijoita ympäristövastuu- ja muutosjohtamisasioista. Ympäristövastuu näyttelee suunnitelmien mukaan pääroolia, mutta ansiokkaissa sivurooleissa starailevat kiitellyt kestotähdet muutosjohtaminen, strategiataso sekä henkilöstön johtaminen prosessissa. Tämä on siis karkea raami, käytäntö sitten näyttää, mitä kustakin haastateltavasta ja hänen mielipiteistään saa irti eli kuinka kehykset isketään seinään. (Sanottakoon, että remppa- ja raksakokemuksella pora pysyy kyllä kädessä, mutta lopputuloksesta jokaisella on tietenkin oma mielipiteensä.)

Varsinaisestihan kirjoitussarja sai jo alkunsa blogin edellisen osoitteen puolella, kun kutsuin itseni juttelemaan Kuopion kaupungin ympäristöjohtajan kanssa ja raportoin tapaamisen kohokohdista blogissa. Nyt juttelemaan ja asiantuntijan rooleihin on lupautunut jo erinomaisia henkilöitä, joilla varmasti on sananen jos toinenkin jaettavana tähän keskusteluun. Olen innoissani tästä sarjasta, jännittävää nähdä millainen kokonaisuudesta muodostuu! Asiantuntijoiden kanssa on mahtavaa jutella, aina oppii itsekin ainakin jotain uutta.

Mikäli saatte ideoita jonkun tietyn tahon pyytämiseksi mukaan, tai jos haluatte itse saada äänenne kuuluviin, niin laittakaa vinkkejä vaikka kommenttiboksiin tai osoitteeseen suvi.monkkonen@gmail.com.

Loppuun vielä kehotus käydä vilkaisemassa vasemman yläreunan linkkilistasta Alf Rehnin kirjoittama kolumni yrittämisen harmaudesta. Hyvä, tällaisia mielipiteitä lisää! (Ja sanalla sanoen, Talentreen Antille kiitos huomiosta, nyt linkkienkin pitäisi toimia oikein!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti